De Stageopdracht
Door: Max
Blijf op de hoogte en volg Max
02 September 2013 | Zuid-Afrika, Pretoria
3 maanden na de bevestiging dat ik ook daadwerkelijk stage mocht gaan lopen heb ik nu eindelijk mijn stageopdracht binnen:) De banden van de koeien worden gemaakt een 2 componenten kunststof, tot nu toe gaat het mixen met de hand en gaat het vaak fout. Verkeerde samenstelling van de componenten of het is niet goed gemixt. Nu moet ik, je raad het vast al, een machine ontwikkelen die zorgt dat de 2 componenten netjes worden gemixed en ook via de goede hoeveelheden (stof A 9x stof B1x). Nu is het ook zo dat het spul, Task 14, binnen 2 minuten droogt. De mixer moet binnen 2 minuten hebben gemixt en worden schoongemaakt anders is het al droog. Ziet er naar uit dat ik me wel ga vermaken met deze opdracht.
Het bedrijf is totaal niet groot 1 klein kantoortje en een medium grote werkplaats, that's all, en samen met Sven heb ik het aantal werknemers verdubbelt tot een zekere 4. Het opperhoofd laat ons lekker ons gang gaan, als het maar goed komt. Hij verteld elk idee wat in zijn hoofd rond speelt en maakt er een uitgebreide schets bij. Gelukkig voor ons heeft hij moeilijk veel ideeën dus regelmatig wordt er een schets op het bord gezet. Als het aan hem ligt neemt hij eerst heel Zuid-Afrika over en daarna de wereld.
De link onderaan is een link van het bedrijf.
Groeten uit Pretoria!
Max